Hamur Yoğurma Makineleri

Hamur karıştırma ve yoğurma makineleri spiral hamur mikserleri, çatal kollu hamur kazanları ve pastane mikserleri olmak üzere üç gruba ayrılmaktadır. Zaman ve hız ayarı ile yüksek kapasitede üretim imkânı sunan spiral kollu mikserler, mükemmel homojenlikte ürünleri kısa sürede, yüksek kontrol kabiliyeti ile yapmaktadır. Hamur kazanı dibini iyi sıyırırken, aynı makinede geniş bir aralıkta hamur çeşit ve farklı miktarda hamur yoğurmayı mümkün kılmaktadır. Analog ve dijital kontrol ile üretilen, 304 kalite paslanmaz çelik kazan, spiral kol ve kesici ile donatılan bu mikserler, dayanıklı yapıları ve düşük bakım gereksinimleri ile her geçen gün daha fazla tercih edilen fırın ekipmanlarından biridir. Öte yandan geleneksel hamur kazanları tek yön dönüş yapan karıştırma çatalı ile geleneksel imalat yapan fırınların tercihi olmaktadır. Pasta, kek, yumurta ürünleri gibi ön hazırlık ve karıştırma işlemlerinde yoğun olarak tercih edilen planet mikserler, çeşit unlu mamul üreten pastanelerin vazgeçilmezidir.