Teknik Bilgi
- Dayanıklı ve Güvenilir
- Kolay tamir ve bakım yapılan, uygun maliyetli yedek parçalar ile kullanıcı dostu güçlü fırınlar üretiyoruz.
- Aralıksız çalışmada dahi güçlü buhar ve ısı beslemesi
- Mühendislik ve tasarımı ile üstün, küçük alanda büyük işler yapan fırınlar üretiyoruz.
- Düşük maliyet ve yüksek kapasite ile kazanan işletmeler
- Yüksek yoğunluktaki ısı yalıtımı ve akıllı ısı üretim eşanjörleri ile düşük giderler.
Özellikler
- Dengeli ve verimli ısı dağıtım/transfer sistemi
Yüksek kalite paslanmaz çelik dizayn - Komple paslanmaz çelikten imal edilmiş iç aksam, gövde ve dış kaporta
- Aralıksız ve homojen pişirme performansı
- Kesin ve sabit sıcaklık kontrolü
- Yoğun ve sürekli Buhar üretim kapasitesi
- Dengeli ısı ve buhar yayılımı
- Güçlü izolasyon ile minimum ısı kaybı
- Parti üretim yaklaşımı (bir fırın ekmek) ile ekonomik ve etkili üretim
- Yüksek hava sirkülasyonuna rağmen hassas pişirme sağlar
- Otomatik döndürme grup sistem hizalaması
- Sağlam ve dayanıklı konstrüksiyon
- Güçlendirilmiş fırın kapısı
- Uzun ömürlü dayanıklı fırın alt tabanı (yüksek kalite paslanmaz çelik)
- Özel malzeme ve tasarım ile uzun ömürlü cehennemlik yapısı
- Yüksek ısı dayanımlı yanma hücresi (cehennemlik)
- Pazardaki en iyi brülör markası ile donatılmış
- Dijital ısı ve zaman kontrol sistemleri
Avantajlar
- Kullanım ve bakım kolaylığı
- Dengeli ve hızlı pişirme performansı
- Enerji tasarruflu, temiz ve çevreci fırınlar
- Uzun makine ömrü
- Temizlenebilir yapısıyla hijyen sunması
- Uygulanabilir ve tekrarlanabilir pişirme sonuçları
- Çeşit üretim imkânı
- Enerji ve zamandan tasarruf
- Düşük arıza riski
- Yüksek verim dolayısıyla düşük işletim maliyeti
- Hızlı pasa arabası değişim süresi
- Pişirme sıcaklığının çabuk yakalanması (iki parti arasındaki süre ve sıcaklık kaybı ilişkisi)
- İmalatta ürün standardı yakalama
- İşçilik maliyetlerinin düşürülmesi
Opsiyonel
- Uzatılmış rampa
- Tek parça veya de monte sevk imkânı
Teknik Tablo
Ekmak Döner Arabalı Fırın(Elektrikli) | ||
Birim | E-DFE 150 | |
Pişirme Kapasitesi | kg/saat | 150 |
Adet(Ekmek) | 450 | |
Pasa Kapasitesi | Adet | 1 |
Pasa Araba Ölçüleri | cm | 64x80x183 |
Tava Ölçüleri | cm | 59×80 |
2*40×60 | ||
Tava Adedi | Adet | 15-18 |
Tavalar Arası Mesafe | cm | 8-12 |
Pişirme Alanı | m² | 8,50 |
Ağırlık | Kg | 1900 |
Makine Ölçüleri (eni) | cm | 160 |
Makine Derinlik | cm | 230 |
Makine Yükseklik | cm | 260 |
Enerji Kaynağı | Elektrik | |
Elektrik bağlantısı | 380V /50-60Hz / 3P+N | |
Elektrik Gücü | kw | 50 |
Sarfiyat | kw/saat | 35 |
Pişirme süresi | dak | 15-20 |
Maksimum çalışma sıcaklığı | °C | 320 |
Isı Transferi | Konveksiyonel | Hava Sirkülasyon |
Isıl Kapasite | Kcal/saat | 80.000 |
Kontrol sistemi | Analog Tip | Dijital |
İzolasyon | Kaya Yünü | |
Kapı Açılış yönü | önden bakınca | Soldan |
Kapı Genişliği | cm | 82 |
Döndürme Sistemi | Tipi | Döner Tabla |
Buhar Baca Çıkışı | cm | Ø125 |
Buhar Desteği | Dahili | Kaset tipi Şelale |
Aspiratör sistem | Dahili | |
Su Basıncı | bar | 3.4 |
Su Girişi | inch | ½” |
Su Çıkış | Kollektörlü | 3/4″ |
Min Tavan Yükseklik | m | 3 |
İdeal Çalışma alanı | m² | 14 (3.1 x 4.5mt) |
Kapı Açık Dış mesafe | m | 3 |
[/mk_table]