E-DFK 50 Mini Döner Fırın (Elektrikli)

E-DFK 50 Mini Döner Fırın (Elektrikli)

 

Açıklama

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs color=”white” active_section=””][vc_tta_section title=”Teknik Bilgi” tab_id=”1598526823219-549d69fa-870c”][vc_column_text]

Teknik Bilgi

  • Dayanıklı ve güvenilir
  • Kolay tamir ve bakım yapılan, uygun maliyetli yedek parçalar ile kullanıcı dostu güçlü fırınlar üretiyoruz.
  • Aralıksız çalışmada dahi güçlü buhar ve ısı beslemesi
  • Mühendislik ve tasarımı ile üstün, küçük alanda büyük işler yapan fırınlar üretiyoruz.
  • Düşük maliyet ve yüksek kapasite ile kazanan işletmeler
  • Yüksek yoğunluktaki ısı yalıtımı ve akıllı ısı üretim eşanjörleri ile düşük giderler.

Özellikler

  • Dengeli ve verimli ısı dağıtım/transfer sistemi
    Yüksek kalite paslanmaz çelik dizayn
  • Komple paslanmaz çelikten imal edilmiş iç aksam, gövde ve dış kaporta
  • Aralıksız ve homojen pişirme performansı
  • Kesin ve sabit sıcaklık kontrolü
  • Yoğun ve sürekli Buhar üretim kapasitesi
  • Dengeli ısı ve buhar yayılımı
  • Güçlü izolasyon ile minimum ısı kaybı
  • Parti üretim yaklaşımı (bir fırın ekmek) ile ekonomik ve etkili üretim
  • Yüksek hava sirkülasyonuna rağmen hassas pişirme sağlar
  • Otomatik döndürme grup sistem hizalaması
  • Sağlam ve dayanıklı konstrüksiyon
  • Güçlendirilmiş fırın kapısı
  • Uzun ömürlü dayanıklı fırın alt tabanı (yüksek kalite paslanmaz çelik)
  • Özel malzeme ve tasarım ile uzun ömürlü cehennemlik yapısı
  • Yüksek ısı dayanımlı yanma hücresi (cehennemlik)
  • Pazardaki en iyi brülör markası ile donatılmış
  • Dijital ısı ve zaman kontrol sistemleri

Avantajlar

  • Kullanım ve bakım kolaylığı
  • Dengeli ve hızlı pişirme performansı
  • Enerji tasarruflu, temiz ve çevreci fırınlar
  • Uzun makine ömrü
  • Temizlenebilir yapısıyla hijyen sunması
  • Uygulanabilir ve tekrarlanabilir pişirme sonuçları
  • Çeşit üretim imkânı
  • Enerji ve zamandan tasarruf
  • Düşük arıza riski
  • Yüksek verim dolayısıyla düşük işletim maliyeti
  • Hızlı pasa arabası değişim süresi
  • Pişirme sıcaklığının çabuk yakalanması (iki parti arasındaki süre ve sıcaklık kaybı ilişkisi)
  • İmalatta ürün standardı yakalama
  • İşçilik maliyetlerinin düşürülmesi

Opsiyonel

  • Uzatılmış rampa
  • Tek parça veya de monte sevk imkânı

Teknik Tablo

[/vc_column_text][mk_table]

Ekmak Döner Arabalı Fırın (Elektrikli)
Birim E-DFE 50
Pişirme Kapasitesi kg/saat 100
Adet(unlu mamul) 200
Pasa Kapasitesi Adet 1
Pasa Araba Ölçüleri cm 58x65x135
Tava Ölçüleri cm 53×65
40×60
Tava Adedi Adet 8-10
Tavalar Arası Mesafe mm 8-12
Pişirme Alanı 3,50
Ağırlık Kg 950
Makine Ölçüleri (eni) cm 120
Makine Derinlik cm 165
Makine Yükseklik cm 215
Enerji Kaynağı Elektrik
Elektrik bağlantısı 380V /50-60Hz / 3P+N
Elektrik Gücü kw 25
Sarfiyat kw/saat 15
Pişirme süresi dak 15-20
Maksimum çalışma sıcaklığı °C 320
Isı Transferi Konveksiyonel Hava Sirkülasyon
Isıl Kapasite Kcal/saat 35.000
Kontrol sistemi Analog Tip Dijital
İzolasyon Kaya Yünü
Kapı Açılış yönü önden bakınca Soldan
Kapı Genişliği cm 70
Döndürme Sistemi Tipi Döner Tabla
Buhar Baca Çıkışı cm Ø125
Buhar Desteği Dahili Kaset tipi Şelale
Aspiratör sistem Dahili
Su Basıncı bar 3.4
Su Girişi inch ½”
Su Çıkış Kollektörlü 3/4″
Min Tavan Yükseklik m 2.5
İdeal Çalışma alanı 5 (2.5×2.0mt)
Kapı Açık Dış mesafe m 2

[/mk_table][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]