Özellikler
- Kesin ve sabit sıcaklık kontrolü
- Düşük alan gereksinimi
- Yüksek performans rezistanslar
- Dengeli ve verimli ısı dağıtım/transfer sistemi
- Sağlam ve dayanıklı konstrüksiyon
- Yüksek kalite paslanmaz çelik dizayn
- Dahili buhar sistemi
- Ayarlı Buhar klapesi
- Isıya dayanıklı çift cam kapı sistemi
- Güçlü izolasyon ile minimum ısı kaybı
- Dijital ısı ve zaman kontrol sistemi
Avantajlar
- Kullanım ve bakım kolaylığı
- Dengeli ve hızlı pişirme performansı
- Enerji tasarruflu, temiz ve çevreci fırınlar
- Düşük arıza riski
- Uzun makine ömrü
- Kolay kurulum ve işletmeye alma
- Kolay temizlenebilir ve yıkanabilir yapısıyla hijyen sunması
Teknik Tablo
Ekmak Konveksiyonlu Elektrikli Fırınlar | ||
Birim | E-PFD 300 | |
Pişirme Kapasitesi | kg/saat | 40 |
Adet (Unlumamül) | 400 | |
Tava Ölçüleri | cm | 40×60 |
Tava Kapasitesi | Adet | 10 |
Ağırlık | Kg | 380 |
Makine Ölçüleri (eni) | cm | 100 |
Makine Derinlik | cm | 120 |
Makine Yükseklik | cm | 215 |
Enerji Kaynağı | Elektrik | |
Elektrik bağlantısı | 380V /50-60Hz / 3P+N | |
Elektrik Gücü | kw | 18 |
Sarfiyat | kw/saat | 10 |
Tavalar Arası Mesafe | cm | |
Pişirme Alanı | m² | 2.40 |
Pişirme süresi | dak | 15-20 |
Maksimum çalışma sıcaklığı | °C | 300 |
Isı Transferi | Konveksiyonel | Hava Sirkülasyon |
Isıl Kapasite | Kcal/saat | 40.000 |
Kontrol sistemi | Analog Tip | Dijital |
Izolasyon | Kaya Yünü | |
Kapı Açılış yönü | önden bakınca | Soldan |
Kapı Genişliği | cm | |
Buhar Baca Çıkışı | cm | |
Buhar Desteği | Dahili | Kaset tipi Şelale |
Aspiratör sistem | Harici | |
Su Basıncı | bar | 3.4 |
Su Girişi | inch | ½” |
Su Çıkış | Kollektörlü | 3/4″ |
Min Tavan Yükseklik | m | 2.4 |
Döndürme Sistemi | Tipi | Askı sistem |
[/mk_table]