Özellikler
- Dengeli ve verimli ısı dağıtım/transfer sistemi
- Yüksek kalite paslanmaz çelik tasarım
- Komple paslanmaz çelikten imal edilmiş iç aksam, gövde ve dış kaporta
- Aralıksız ve homojen pişirme performansı
- Kesin ve sabit sıcaklık kontrolü
- Yoğun ve sürekli buhar üretim kapasitesi
- Dengeli ısı ve buhar yayılımı
- Güçlü izolasyon ile Minimum ısı kaybı
- Parti üretim yaklaşımı (bir fırın ekmek) ile ekonomik ve etkili üretim
- Yüksek hava sirkülasyonuna rağmen hassas pişirme sağlar
- Otomatik döndürme grup sistem hizalaması
- Sağlam ve dayanıklı konstrüksiyon
- Güçlendirilmiş fırın kapısı
- Uzun ömürlü dayanıklı fırın alt tabanı (yüksek kalite paslanmaz çelik)
- Özel malzeme ve tasarım ile Uzun ömürlü cehennemlik yapısı
- Yüksek ısı dayanımlı yanma hücresi (cehennemlik)
- Pazardaki en iyi brülör markası ile donatılmış
- Dijital ısı ve zaman kontrol sistemleri
Avantajlar
- Kullanım ve bakım kolaylığı
- Dengeli ve hızlı pişirme performansı
- Enerji tasarruflu, temiz ve çevreci fırınlar
- Uzun makine ömrü
- Temizlenebilir yapısıyla hijyen sunması
- Uygulanabilir ve tekrarlanabilir pişirme sonuçları
- Çeşit üretim imkânı
- Enerji ve zamandan tasarruf
- Düşük arıza riski
- Yüksek verim dolayısıyla düşük işletim maliyeti
- Hızlı pasa arabası değişim süresi
- Pişirme sıcaklığının çabuk yakalanması (iki parti arasındaki süre ve sıcaklık kaybı ilişkisi)
- İmalatta ürün standardı yakalama
- İşçilik maliyetlerinin düşürülmesi
Opsiyonel
- Atık gaz bacası ısı eşanjörü
- Tahliye baca klapesi
- Gaz/Sıvı yakıt (mazot-fuel oil) yakıt seçeneği
Teknik Tablo
| Ekmak Döner Arabalı Fırın (Gazlı) | ||
| Birim | E-DFG 200 | |
| Pişirme Kapasitesi | kg/saat | 200 |
| Adet(Ekmek) | 700 | |
| Pasa Kapasitesi | Adet | 1 |
| Pasa Araba Ölçüleri | cm | 80x95x183 |
| Tava Ölçüleri | cm | 75×104 |
| 74×98 | ||
| Tava Adedi | Adet | 15-18 |
| Tavalar Arası Mesafe | cm | 8-12 |
| Pişirme Alanı | m² | 14,00 |
| Ağırlık | Kg | 2150 |
| Makine Ölçüleri (eni) | cm | 180 |
| Makine Derinlik | cm | 265 |
| Makine Yükseklik | cm | 258 |
| Enerji Kaynağı | Gaz,Lpg, Lng,Mazot | |
| Elektrik bağlantısı | 380V /50-60Hz / 3P+N | |
| Elektrik Gücü | kw | 3.5 |
| Sarfiyat | m3/saat | 10 |
| Pişirme süresi | dak | 15-20 |
| Maksimum çalışma sıcaklığı | °C | 320 |
| Isı Transferi | Konveksiyonel | Hava Sirkülasyon |
| Isıl Kapasite | Kcal/saat | 100.000 |
| Kontrol sistemi | Analog Tip | Dijital |
| Izolasyon | Kaya Yünü | |
| Kapı Açılış yönü | önden bakınca | Soldan |
| Kapı Genişliği | cm | 99 |
| Döndürme Sistemi | Tipi | Döner Tabla |
| Buhar Baca Çıkışı | cm | Ø125 |
| Egsoz Baca Çıkışı | cm | Ø180 |
| Buhar Desteği | Dahili | Kaset tipi Şelale |
| Aspiratör sistem | Dahili | |
| Su Basıncı | bar | 3.4 |
| Su Girişi | inch | ½” |
| Su Çıkış | Kollektörlü | 3/4″ |
| Gaz Basıncı | mbar | 21 |
| Min Tavan Yükseklik | m | 3.0 |
| Ideal Çalışma alanı | m² | 16.5 (3.3 x 5mt) |
| Kapı Açık Dış mesafe | m | 3.5 |
[/mk_table]

![[:en]e-dfg-200-doner-arabali-firin-gazli[:]](https://ekmak.com.tr/wp-content/uploads/2020/03/e-dfg-200-doner-arabali-firin-gazli.jpg)


